Αυτόματος Μετρητής Ατόμων για Καταστήματα

Ασφαλής και Αποτελεσματική Διαχείριση Πελατών, Κάθε Στιγμή

Αναλυτική Παρουσίαση του Αυτόματου Μετρητή Ατόμων

Ο Αυτόματος Μετρητής Ατόμων της TRIFONAS Internet & Electronic Services αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση για τη διαχείριση της ροής των πελατών σε καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Αναπτύχθηκε στις αρχές του 2020 κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown λόγω της πανδημίας COVID-19, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανονισμούς που απαιτούν τη διατήρηση συγκεκριμένου αριθμού ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος.

Λειτουργία και Τεχνολογία

Ο Αυτόματος Μετρητής Ατόμων τοποθετείται στην είσοδο του καταστήματος, συνήθως στο ταβάνι, και χρησιμοποιεί αισθητήρες για να καταγράφει την είσοδο και την έξοδο των πελατών. Οι αισθητήρες αυτοί καταγράφουν κάθε κίνηση, επιτρέποντας στο σύστημα να γνωρίζει με ακρίβεια πόσα άτομα βρίσκονται εντός του καταστήματος ανά πάσα στιγμή. Η πληροφορία αυτή αναμεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο σε μια οθόνη που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος.

Ενδείξεις για τους Επισκέπτες

Στην οθόνη, είτε πρόκειται για τηλεόραση είτε για tablet, εμφανίζονται σαφείς ενδείξεις που ενημερώνουν τους επισκέπτες για την κατάσταση του καταστήματος. Όταν ο αριθμός των πελατών είναι κάτω από το επιτρεπόμενο όριο, η ένδειξη είναι πράσινη με το μήνυμα "Περάστε". Αντίθετα, όταν το κατάστημα έχει φτάσει το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων, η ένδειξη γίνεται κόκκινη με το μήνυμα "Παρακαλώ Περιμένετε". Παράλληλα, στην οθόνη αναγράφεται και ο ακριβής αριθμός των ατόμων που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια στους πελάτες.

Ευκολία Διαχείρισης για τον Ιδιοκτήτη

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μπορεί να ρυθμίσει τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στο κατάστημα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας μια απλή εφαρμογή στο κινητό του ή μέσω υπολογιστή. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και ανάγκες της επιχείρησης.

Ζωντανή Παρακολούθηση και Αναφορές

Τα δεδομένα που συλλέγει ο Αυτόματος Μετρητής Ατόμων μεταδίδονται ζωντανά σε έναν server και είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας σελίδας HTML. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης ή οι διαχειριστές της επιχείρησης μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση του καταστήματος από οπουδήποτε, αρκεί να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ζωντανή παρακολούθηση επιτρέπει τη γρήγορη αντίδραση σε περιπτώσεις αυξημένης κίνησης και βοηθά στην καλύτερη οργάνωση του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Υποδομές

Το σύστημα περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα, αισθητήρες, ρελέ για σηματοδότηση και τροφοδοτικά. Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI, ενώ η σύνδεση με άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές, tablets και κινητά, πραγματοποιείται μέσω Wifi. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με USB ή Bluetooth ηχεία για την αναπαραγωγή φωνητικών οδηγιών και μουσικής αναμονής. Η λειτουργία του συστήματος απαιτεί 5V και 12V μετασχηματιστές, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Ευέλικτες Λύσεις και Επεκτασιμότητα

Αν και το σύστημα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του, δεν περιλαμβάνει TV, tablet ή ηχεία. Αυτά μπορούν να προστεθούν από τον χρήστη ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Η δυνατότητα προσαρμογής των φωνητικών μηνυμάτων μέσω πληκτρολόγησης καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα ευέλικτο, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να διαμορφώσει τις ανακοινώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταστήματος.

Συμπεράσματα

Ο Αυτόματος Μετρητής Ατόμων της TRIFONAS Internet & Electronic Services είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των πελατών και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους υγειονομικούς κανονισμούς. Με τις προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισης, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

* Το προϊόν Αυτόματος Μετρητής Ατόμων της TRIFONAS Internet & Electronic Services λειτούργησε με επιτυχία σε όλες τις δοκιμές. Ωστόσο, δεν κυκλοφόρησε στην αγορά.

Αυτόματος Μετρητής Ατόμων για Καταστήματα Αυτόματος Μετρητής Ατόμων για ΚαταστήματαΑυτόματος Μετρητής Ατόμων για ΚαταστήματαΑυτόματος Μετρητής Ατόμων για ΚαταστήματαΑυτόματος Μετρητής Ατόμων για Καταστήματα

© TRIFONAS internet & electronics All Rights Reserved. Designed by HTML Codex. Developed by TRIFONAS