TRIFONAS internet & electronics

Η καλύτερη επαγγελματική πρόταση με 18 χρόνια εμπειρίας

Στην επιχείρηση TRIFONAS internet & electronic services συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες, τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας στα ηλεκτρονικά και τον προγραμματισμό, παραμένουμε στο επίκεντρο της τεχνολογικής εξέλιξης, πραγματοποιούμε μελέτες και έρευνες σε διάφορα Project και σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις σε προϊόντα & υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

TV/SAT
CCTV - Κάμερες
Website - eshops
Programming
Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 699 7129511

Η καλύτερη επαγγελματική πρόταση
Bussines Experience

18

Years
Electronic Experience

30

Years
Web Expirience

24

Years

Από το 2006 έως και σήμερα η επιχείρηση TRIFONAS έχει δημιουργήσει website υψηλών απαιτήσεων ενώ παράλληλα δοκιμάζει εφαρμογές και προγράμματα ώστε να τα προωθήσει μελλοντικά στους πελάτες της.

Οι δραστηριότητές μας αναπτύσσονται στη δημιουργία και φιλοξενία website, εγκατάσταση και τροποποίηση προγραμμάτων internet, σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων καθώς επίσης και στη μελέτη για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να προβληθούν μέσα από το internet μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν είχαν την δυνατότητα αυτής της προβολής, είτε για οικονομικούς λόγους είτε λόγω άγνοιας.

Παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες όπως γραφίστες, προγραμματιστές, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες πληροφορικής για μεταπώληση.

Παράλληλα μελετάμε τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής, ψηφιακή τηλεόραση, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίκτυα υπολογιστών, συστήματα ήχου και συστήματα τηλεφωνίας και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας ή την κατοικία σας.

Το 2013 ο Πύρκολος Τρύφων (Ηλεκτρονικός Μηχανικός) πτυχιούχος του τμήματος ηλεκτρονικής Α-ΤΕΙ Αθήνας χορηγήθηκε με άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας ώστε να μπορεί να διδάσκει τα μαθήματα της ειδικότητας του σε φροντιστήρια Δ.Ε.

Από το 2013 ξεκινήσαμε να δημιουργούμε δικά μας προγράμματα και εφαρμογές στο internet φτιαγμένα σε php, mysql, javascript και html5.

Το 2014 δημιουργήσαμε την πλατφόρμα του εμπορικού οδηγού για τα site HalandriCity.GR και Marketin.gr η οποία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να καταχωρηθούν στον εμπορικό οδηγό, να καταχωρίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να φτιάξουν το δικό τους site πολύ οικονομικά. Ο κάθε λογαριασμός μέσα από ένα εύκολο πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να τροποποιήσει τα στοιχεία της σελίδας του. Μέσα από modules που δημιουργούμε στην πλατφόρμα κάθε λογαριασμός μπορεί με πολύ μικρό κόστος να ενεργοποιήσει Photo ή Video Gallery για το site του ή κάποια άλλη εφαρμογή.

Το 2015 η πλατφόρμα του Marketin.gr ενεργοποιήθηκε για ολόκληρη την Ελλάδα και δημιουργήθηκε πρόγραμμα διαχείρισης πελατών για τους Μεταπωλητές.

Ο χώρος της ηλεκτρονικής ήταν πάντα στα βασικά μας ενδιαφέροντα, με την πάροδο των χρόνων έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με καταστήματα ηλεκτρονικών, ηλεκτρολόγους, εισαγωγικές, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες και πραγματοποιούμε για λογαριασμό τους εγκαταστάσεις δορυφορικών και επίγειων συστημάτων λήψης παραδίδοντας τα έργα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζητούνται στην κάθε περίπτωση.

Από το 2015 αναλαμβάνουμε και για ιδιώτες την εγκατάσταση ηλεκτρονικού και οπτικού εξοπλισμού για επίγεια και δορυφορική λήψη καθώς και την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης χώρου CCTV – κάμερες.

Το 2017 στα πλαίσια της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογία η επιχείρηση TRIFONAS ξεκίνησε την έρευνα για δημιουργία έξυπνων συσκευών συνδυάζοντας τις γνώσεις μας στα ηλεκτρονικά, τον προγραμματισμό, τη δημιουργία website και τις τελευταίες τεχνολογίες που υπάρχουν. Παράλληλα ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τις τεχνολογίες blockchain γνωστές από τα κρυπτονομίσματα bitcon, ethereum etc.

Στο εργαστήριό μας μελετάμε, συνδυάζουμε και σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά κυκλώματα που σε συνεργασία με τα προγράμματα που φτιάχνουμε συνδέουν τον ψηφιακό κόσμο με τον πραγματικό.

Στόχος μας είναι μέσα στον επόμενά χρόνια να αναπτύξουμε έξυπνες συσκευές με φωνητικές εντολές με σκοπό τη μελλοντική τους κατασκευή και παραγωγή κάτω από το δικό μας brand.

Από το 2017-2020 ξεκινάμε την ανάπτυξη προγράμματος σε περιβάλλον internet με δυνατότητες διαχείρισης πελατών, προμηθευτών, ημερησίων κρατήσεων και αυτοματοποιημένων εκκαθαρίσεων για απόδοση κερδών σε προμηθευτές.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα εγκαταστάσεων TV/SAT/CCTV για λογαριασμό μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών και ιδιωτών.

Στις αρχές του 2020 με το πρώτο LockDown (λόγω covid-19) δημιουργήσαμε πιλοτικά τον Αυτόματο Μετρητή Ατόμων για καταστήματα δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους πελάτες μέσα στο κατάστημά τους με βάση τα τετραγωνικά που ορίζει ο νόμος.

Στις αρχές του 2021 στο δυναμικό του εξοπλισμού της επιχείρησης προστίθεται ένας 3D εκτυπωτής , με σκοπό να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα ηλεκτρονικα κυκλώματα που κατασκευάζουμε αλλά και καλαίσθητες λύσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Τον Μάιο του 2021 συνδυάζοντας τη 3d σχεδίαση, τα ηλεκτρονικά και τον προγραμματισμό, εμφανίζουμε στην αγορά το γλαστράκι Nature Box Octo Colour που αλλάζει χρώμα βασισμένο στη χρωματοθεραπεία.

Στις αρχές του 2022 πιστοποιηθήκαμε σαν ειδικοί τεχνολογιών blockchain από το πανεπιστήμιο Αιγαίου κατανοώντας πλέων τη γενικότερη τεχνολογία του Blockchaion καθώς και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει. Το BlochChain είναι μία τεχνολογία που έγινε γνωστή από το κρυπτονόμισμα Bitcoin, Ethereum etc., πέρα των κρυπτονομισμάτων η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείτε από μεγάλες εταιρίες για την ανάπτυξη εφαρμογών. Διάφορες εφαρμογές που αναπτύσσονται στο Blockchain αφορούν τις χρηματικές συναλλαγές, την φιλανθρωπία, το εμπόριο, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την ψηφοφορία, πνευματικές ιδιοκτησίες κ.α. Με τη χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να παραποιηθούν ή να χακαριστούν οι πληροφορίες. Επίσης οι πληροφορίες ανάλογα το δίκτυο blockchain δεν αποθηκεύονται σε ένα μόνο υπολογιστή αλλά σε όλους τους υπολογιστές του δικτύου με αποτέλεσμα να μήν μπορεί ο ιδιοκτήτης να τις παραποιήσει αλλά ούτε να τροποποιηθούν από κάποιο τρίτο αφού δεν θα τις εγκρίνουν οι υπόλοιποι υπολογιστές του δικτύου.

* Αναλαμβάνουμε τη Μελέτη και Εγκαταστάση Επίγειας και Δορυφορικής Τηλεόρασης TV/SAT και Τοποθέτηση Καμερών CCTV για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και για ιδιώτες.

* Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και εγκατάσταση αυτοματοποιημένων και έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για κατοικίες και εξοχικά. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποια αυτοματοποιημένη υπηρεσία-συσκευή για την επιχείρησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το Project σας και να υπολογίσουμε το κόστος υλοποίησής του.

* Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση ιστοσελίδων και προγραμμάτων internet σε php, mysql, html5, javascript etc. ανάλογα τις ανάγκες σας

Στην επιχείρηση TRIFONAS internet & electronic services συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες, τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας στα ηλεκτρονικά και τον προγραμματισμό, παραμένουμε στο επίκεντρο της τεχνολογικής εξέλιξης, πραγματοποιούμε μελέτες και έρευνες σε διάφορα Project και σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις σε προϊόντα & υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

TRIFONAS Design and Develope Products

Προϊόντα που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε με δικό μας όνομα.

Web & Programming

Websites Portfolio

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει. Τα site χρησιμοποιούν php, mysql, html και javascript ανάλογα τις απαιτήσεις.

Marketin.gr

Εμπορικός οδηγός για όλη την Ελλάδα. Μία Ελληνική πλατφόρμα για να φτιάξεις το site σου.

Halandri City . GR

Το HalandriCity.GR είναι ένα portal διασκέδασης και ενημέρωσης μέσα από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν αν ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της πόλης (όπως δημοσιεύονται από επιλεγμένα portal), να διαβάσουν τα Event που συμβαίνουν στο Χαλάνδρι, να βρούνε τοπικές επιχειρήσεις, να δούνε Video ή online TV/Radio, και να παίξουνε online παιχνίδια.

Mart Deco

Δώρα με διαχρονική αξία, που κάνουν αξέχαστες τις στιγμές σας. Αλλοτε σε αυστηρή γραμμή και άλλοτε με ρομαντική διάθεση, ικανοποιώντας κάθε διακοσμητική άποψη. Με ποιότητα αλλά και υψηλή αισθητική στολίζουν και συντροφεύουν, κάθε επέτειο αλλά και την καθημερινότητα σας.

Akis Coiffure

Το κομμωτήριο Akis Coiffure είναι ένα από πιο σύγχρονα κομμωτήρια, στο Χαλάνδρι. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, Άκης Δικονιμάκης, υπηρετεί την τέχνη της κομμωτικής, από το 1992, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια, δημιουργεί, στο δικό του χώρο. Με σπουδές και σεμινάρια κομμωτικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό (SCHWARZKOPF – KEUNE – LA BIOSTHETIQUE)

Taxi Transfer Athens

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας από όποια γωνιά της γης κι αν έρχεστε στην Taxi Transfer Athens είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες μας.

SmileWorth.gr

Στον ιατρείο παρέχονται θεραπείες οι οποίες αφορούν σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής περίθαλψης με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Βασική αρχή λειτουργίας του ιατρείου είναι η πλήρης παροχή οδοντιατρικών λύσεων στον ασθενή, μέσω εξειδικευμένων οδοντιάτρων-συνεργατών σε όλους τους τομείς της κλασικής , αισθητικής, επανορθωτικής οδοντιατρικής καθώς επίσης και εμφυτευματολογίας

VipAthensTaxi.gr

Το Vip Athens Taxi αποτελεί μία ομάδα επαγγελματιών οδηγών, που παρέχει υπηρεσίες προσωπικών μεταφορών στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Εμπνευστής αυτής της ομάδας είναι ο Στέλιος Χριστοφιδέλλης ή αλλιώς ο Smiley.

Venture Tattoo Studio

We are a custom Tattoo & Body Modification studio located in Oak Park, IL. Our artists are fully licensed and experienced. Feel free to stop by, to get information on setting up an appointment. Walk-ins are always welcome, if there is time and an artist available. Our phone number is 708 613 5672 for any questions you may have.

Αφοι Σ. ΠΑΝΟΥ ΟΕ

Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ΤΑΞΙ, δημιουργούμε για εσάς, ένα νέο κατάστημα όπου συνδυάζουμε τεχνογνωσία και εξειδίκευση με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση αλλά και καινούρια ανταλλακτικά για Avensis και Scoda Otavia.

Chauffeurs Co

We understand the importance of guest experience and seek to deliver memorable tours, first class transfers and a level of service that can’t be found anywhere else as to exceed guests’ expectations. You can expect from us integrity, punctuality, professionalism and a "Wow!” factor that rarely to be found elsewhere.

© TRIFONAS internet & electronics All Rights Reserved. Designed by HTML Codex. Developed by TRIFONAS