Αυτόματη Αλλαγή Εικόνας Τηλεόρασης σε Κάμερα

Ασφάλεια στην Οθόνη Σας - Αυτόματη Ειδοποίηση και Εικόνα

Αυτόματη Αλλαγή Εικόνας Τηλεόρασης σε Κάμερα

Το Project αυτό από την TRIFONAS Internet & Electronic Services είναι μια καινοτόμος λύση που επιτρέπει την αυτόματη αλλαγή της εικόνας της τηλεόρασης σε κάμερα όταν ανιχνευτεί κίνηση έξω από την πόρτα σας. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει ασφάλεια και άμεση ενημέρωση για το ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σας, είτε βρίσκεστε σε κατοικία είτε σε επιχείρηση.

Αυτόματη Λειτουργία

Η βασική λειτουργία του προϊόντος περιλαμβάνει την αυτόματη αλλαγή της εικόνας της τηλεόρασης όταν ανιχνευτεί κίνηση έξω από την πόρτα. Συγκεκριμένα, όταν κάποιος πλησιάσει την πόρτα σας και ανιχνευτεί κίνηση, η τηλεόραση θα αλλάξει αυτόματα από το κανάλι που παρακολουθείτε και θα σας δείξει την εικόνα της εξωτερικής κάμερας. Έτσι, μπορείτε να δείτε άμεσα ποιος είναι έξω από την πόρτα σας χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείτε ή να ανοίξετε την πόρτα.

Επιπλέον, μια φωνητική ειδοποίηση θα σας ενημερώσει ότι ανιχνεύθηκε κίνηση, προσφέροντας σας άμεση ειδοποίηση ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε την τηλεόραση εκείνη τη στιγμή. Αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε κίνηση έξω από την πόρτα σας, αυξάνοντας την ασφάλεια του χώρου σας.

Για να διασφαλιστεί η πλήρης καταγραφή των γεγονότων, η ημερομηνία και η ώρα της ανίχνευσης κίνησης καταγράφονται σε ένα αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανατρέξετε στο ιστορικό και να δείτε πότε ανιχνεύθηκε κίνηση.

Μετά από λίγο, η τηλεόραση επιστρέφει αυτόματα στο κανάλι που παρακολουθούσατε προηγουμένως, χωρίς να χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια από εσάς. Αυτή η αυτόματη επιστροφή εξασφαλίζει ότι η εμπειρία σας δεν διακόπτεται περισσότερο από το απαραίτητο.

Εφαρμογές σε Κατοικίες

Η εφαρμογή αυτή είναι ιδανική για κατοικίες, παρέχοντας άμεση οπτική επαφή με το εξωτερικό της πόρτας σας μόλις ανιχνευτεί κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σας πριν καν χτυπήσει το κουδούνι, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις ή να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Αυτή η λειτουργία αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης στο σπίτι σας, καθώς γνωρίζετε πάντα ποιος είναι έξω από την πόρτα σας.

Εφαρμογές σε Επιχειρήσεις

Για τις επιχειρήσεις, η εφαρμογή αυτή προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα για την ημερήσια καταμέτρηση των ατόμων που μπαίνουν στην επιχείρησή σας, έχοντας έτσι πλήρη εικόνα της κίνησης στον επαγγελματικό σας χώρο. Επιπλέον, παρέχει αυτόματη ειδοποίηση με εικόνα και ήχο όταν μπαίνει κάποιος στον χώρο σας, εξασφαλίζοντας ότι είστε πάντα ενημερωμένοι για την κίνηση στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για καταστήματα, γραφεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους όπου η ασφάλεια και η παρακολούθηση της κίνησης είναι κρίσιμες.

Μελλοντική Ανάπτυξη

Στο πλαίσιο της μελλοντικής ανάπτυξης, σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής. Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε τη δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης φωτογραφιών κάθε φορά που ανιχνεύεται κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ανατρέχετε σε αρχεία που περιέχουν φωτογραφία, ημερομηνία και ώρα, για να γνωρίζετε ποιος ήταν μπροστά στην πόρτα σας οποιαδήποτε στιγμή. Αυτή η επιπλέον δυνατότητα θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και διαφάνεια, κάνοντας την παρακολούθηση και την καταγραφή των κινήσεων πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη.

Τρέχουσα Κατάσταση

Η εφαρμογή αυτή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο ανάπτυξης (Developing) ΔΕΝ είναι διαθέσιμη και ειναι με εγγύηση από την επιχείρηση TRIFONAS Internet & Electronic Services. Η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη του προϊόντος αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας.

Εταιρική Πληροφορία

Η εφαρμογή σχεδιάζεται και αναπτύσσεται από την επιχείρηση: TRIFONAS Internet & Electronic Services
www.trifonas.gr

 

Αυτόματη Αλλαγή Εικόνας Τηλεόρασης σε Κάμερα

© TRIFONAS internet & electronics All Rights Reserved. Designed by HTML Codex. Developed by TRIFONAS