internet & electronic services

Marketin.gr

Εμπορικός οδηγός για όλη την Ελλάδα. Μία Ελληνική πλατφόρμα για να φτιάξεις το site σου.

Taxi Transfer Athens

Ένα πρόγραμμα που έχουμε αναπτύξει για την taxi transfer athens καθαρά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του site. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας από όποια γωνιά της γης κι αν έρχεστε στην Taxi Transfer Athens είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες τους. Τα άριστης ποιότητας μεταφορικά μέσα, το έμπειρο δυναμικό, το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων που θα σας καλωσορίσουν θα είναι η καλύτερη αρχή της διαμονής σας στην χώρα μας.

VipAthensTaxi.gr

Ένα website που έχει αναπτυχθεί μέσα από τον εμπορικό οδηγό του Marketin.gr με εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του site. Το Vip Athens Taxi αποτελεί μία ομάδα επαγγελματιών οδηγών, που παρέχει υπηρεσίες προσωπικών μεταφορών και περιγήσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Εμπνευστής αυτής της ομάδας είναι ο Στέλιος Χριστοφιδέλλης ή αλλιώς ο "Smiley".


Halandri City . GR

Το HalandriCity.GR είναι ένα portal διασκέδασης και ενημέρωσης μέσα από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν αν ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της πόλης (όπως δημοσιεύονται από επιλεγμένα portal), να διαβάσουν τα Event που συμβαίνουν στο Χαλάνδρι, να βρούνε τοπικές επιχειρήσεις, να δούνε Video ή online TV/Radio, και να παίξουνε online παιχνίδια.

Venture Tattoo Studio

We are a custom Tattoo & Body Modification studio located in Oak Park, IL. Our artists are fully licensed and experienced. Feel free to stop by, to get information on setting up an appointment. Walk-ins are always welcome, if there is time and an artist available. Our phone number is 708 613 5672 for any questions you may have.

SmileWorth.gr

Στον ιατρείο παρέχονται θεραπείες οι οποίες αφορούν σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής περίθαλψης με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Βασική αρχή λειτουργίας του ιατρείου είναι η πλήρης παροχή οδοντιατρικών λύσεων στον ασθενή, μέσω εξειδικευμένων οδοντιάτρων-συνεργατών σε όλους τους τομείς της κλασικής , αισθητικής, επανορθωτικής οδοντιατρικής καθώς επίσης και εμφυτευματολογίας


Akis Coiffure

Το κομμωτήριο Akis Coiffure είναι ένα από πιο σύγχρονα κομμωτήρια, στο Χαλάνδρι. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, Άκης Δικονιμάκης, υπηρετεί την τέχνη της κομμωτικής, από το 1992, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια, δημιουργεί, στο δικό του χώρο. Με σπουδές και σεμινάρια κομμωτικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό (SCHWARZKOPF – KEUNE – LA BIOSTHETIQUE)

AmmesZen Villas

Η "Ammes Zen Villas" είναι ένα νεόκτιστο κατάλυμα διακοπών, που αποτελείται από τρεις ιδιωτικές βίλες με δύο υπνοδωμάτια το καθένα, ανετο σαλονι, σύγχρονες εγκαταστάσεις κουζίνας, δυο μπανια και μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα σε ένα ευχαριστο περιβάλλον με διαμορφωμένο κήπο. Κλιματισμός και θέρμανση.

Mart Deco

Δώρα με διαχρονική αξία, που κάνουν αξέχαστες τις στιγμές σας. Αλλοτε σε αυστηρή γραμμή και άλλοτε με ρομαντική διάθεση, ικανοποιώντας κάθε διακοσμητική άποψη. Με ποιότητα αλλά και υψηλή αισθητική στολίζουν και συντροφεύουν, κάθε επέτειο αλλά και την καθημερινότητα σας.


Metaxas.com.gr

Η εμπορική επιχείρηση ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ δραστηριοποιείτε στο χώρο των υλικών επιπλοποιίας απο το 1986 με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της.

TRIFONAS

internet & electronic services Halandri - Athens - Greece Tel. +30.699.712.9511 [email protected]