internet & electronic services

Επιχείρηση

Από το 2006 έως και σήμερα η επιχείρηση TRIFONAS έχει δημιουργήσει website υψηλών απαιτήσεων ενώ παράλληλα δοκιμάζει εφαρμογές και προγράμματα ώστε να τα προωθήσει μελλοντικά στους πελάτες της.

Οι δραστηριότητές μας αναπτύσσονται στη δημιουργία και φιλοξενία website, εγκατάσταση και τροποποίηση προγραμμάτων internet, σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων καθώς επίσης και στη μελέτη για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να προβληθούν μέσα από το internet μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν είχαν την δυνατότητα αυτής της προβολής, είτε για οικονομικούς λόγους είτε λόγω άγνοιας.

Παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες όπως γραφίστες, προγραμματιστές, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες πληροφορικής για μεταπώληση.

Παράλληλα μελετάμε τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής, ψηφιακή τηλεόραση, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίκτυα υπολογιστών, συστήματα ήχου και συστήματα τηλεφωνίας και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας ή την κατοικία σας.

Το 2013 ο Πύρκολος Τρύφων (Ηλεκτρονικός Μηχανικός) πτυχιούχος του τμήματος ηλεκτρονικής Α-ΤΕΙ Αθήνας χορηγήθηκε με άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας ώστε να μπορεί να διδάσκει τα μαθήματα της ειδικότητας του σε φροντιστήρια Δ.Ε.

Από το 2013 ξεκινήσαμε να δημιουργούμε δικά μας προγράμματα και εφαρμογές στο internet φτιαγμένα σε php, mysql, javascript και html5.

Το 2014 δημιουργήσαμε την πλατφόρμα του εμπορικού οδηγού για τα site HalandriCity.GR και Marketin.gr η οποία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να καταχωρηθούν στον εμπορικό οδηγό, να καταχωρίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να φτιάξουν το δικό τους site πολύ οικονομικά. Ο κάθε λογαριασμός μέσα από ένα εύκολο πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να τροποποιήσει τα στοιχεία της σελίδας του. Μέσα από modules που δημιουργούμε στην πλατφόρμα κάθε λογαριασμός μπορεί με πολύ μικρό κόστος να ενεργοποιήσει Photo ή Video Gallery για το site του ή κάποια άλλη εφαρμογή.

Το 2015 η πλατφόρμα του Marketin.gr ενεργοποιήθηκε για ολόκληρη την Ελλάδα και δημιουργήθηκε πρόγραμμα διαχείρισης πελατών για τους Μεταπωλητές.

Ο χώρος της ηλεκτρονικής ήταν πάντα στα βασικά μας ενδιαφέροντα, με την πάροδο των χρόνων έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με καταστήματα ηλεκτρονικών, ηλεκτρολόγους, εισαγωγικές, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες και πραγματοποιούμε για λογαριασμό τους εγκαταστάσεις δορυφορικών και επίγειων συστημάτων λήψης παραδίδοντας τα έργα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζητούνται στην κάθε περίπτωση.

Από το 2015 αναλαμβάνουμε και για ιδιώτες την εγκατάσταση ηλεκτρονικού και οπτικού εξοπλισμού για επίγεια και δορυφορική λήψη καθώς και την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης χώρου CCTV – κάμερες.

Το 2017 στα πλαίσια της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογία η επιχείρηση TRIFONAS ξεκίνησε την έρευνα για δημιουργία έξυπνων συσκευών συνδυάζοντας τις γνώσεις μας στα ηλεκτρονικά, τον προγραμματισμό, τη δημιουργία website και τις τελευταίες τεχνολογίες που υπάρχουν.

Στο εργαστήριό μας μελετάμε, συνδυάζουμε και σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά κυκλώματα που σε συνεργασία με τα προγράμματα που φτιάχνουμε συνδέουν τον ψηφιακό κόσμο με τον πραγματικό.

Ένα από τα Βασικά μας εργαλεία στην έρευνα που πραγματοποιούμε είναι το Raspberry, ένας μικρός υπολογιστής (στο μέγεθός πιστωτικής κάρτας) ο οποίος τρέχει Linux και έχει 40pin (είσοδοι/έξοδοι) που ελέγχονται από τα προγράμματα που φτιάχνουμε για να συνδέσουμε τα ηλεκτρονικά μας κυκλώματα. Έχει ενσωματωμένα επίσης 4usb, wifi & lan, bluetouth, hdmi

Το μέγεθός του μας δίνει τη δυνατότητα να το μετατρέψουμε και σε φορητή έξυπνη συσκευή με φορητή μπαταρία (powerbank)

Στόχος μας είναι μέσα στον επόμενο 1 χρόνο να αναπτύξουμε έξυπνες συσκευές με φωνητικές εντολές με σκοπό τη μελλοντική τους κατασκευή και παραγωγή κάτω από το δικό μας brand.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και εγκατάσταση αυτοματοποιημένων και έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για κατοικίες και εξοχικά όπως: καταγραφή επισκεπτών επιχείρησης, απομακρυσμένος έλεγχος επιχείρησης, αυτόματη ειδοποίηση επισκεπτών, αυτόματος πότισμα ανάλογα την ξηρότητα του εδάφους, απομακρυσμένος έλεγχος εξοχικού κ.α.

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποια αυτοματοποιημένη υπηρεσία-συσκευή για την επιχείρησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το Project σας και να υπολογίσουμε το κόστος υλοποίησής του.

Στην επιχείρηση TRIFONAS internet & electronic services συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες, τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας στα ηλεκτρονικά και τον προγραμματισμό, παραμένουμε στο επίκεντρο της τεχνολογικής εξέλιξης, πραγματοποιούμε μελέτες και έρευνες σε διάφορα Project και σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις σε προϊόντα & υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες internet

Υπηρεσίες internet & προγραμματισμού

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Εγκαταστάσεις SAT/TV/CCTV

Προϊόντα

Επιλεγμένα προϊόντα Ηλεκτρονικών

TRIFONAS

internet & electronic services Halandri - Athens - Greece Tel. +30.699.712.9511 [email protected]